Роли Філадельфія: різновиди та особливості

Коли ви обираєте страву на сніданок, обід або вечерю, можна обрати кур’єрські послуги, які допоможуть доставити суші у будь-яку точку міста Львів. Проте якщо ви не знаєте, які саме шматочки хочете – спробуйте почати з класики, з всесвітньо відомої Філадельфії.

Все, що треба знати про Філадельфію

Перше, що треба відзначити – що Філадельфія має американське, а не японське, коріння. Вважають, що його приготували вперше саме у Нью-Йорку, й з нього почалась історія суші навиворіт, які мали не листочок норі зверху, а яскраву, барвисту начинку. 

Думки про те, чому шматочки були названі саме Філадельфія, швидко розділились. Сьогодні одні вважають, що справа у однойменному крем-сирі, який виступає у вигляді основної начинки, інші – тому, що насправді він був створений не у Нью-Йорку, а саме у Філадельфії. 

Але це не відміняє того факту, що сьогодні саме Філа має найбільшу кількість варіацій й з року у рік вважається найкращим ролом для новачків, тих, хто полюбляє суші й просто на перекус. А тепер поговоримо про актуальні різновиди та їх особливості.

Класика

Класичний рол, який носить цю назву, містить свіжого лосося, дрібку рису, трошки водоростей норі, брусочки огірка. При цьому усе, окрім лосося, знаходиться усередині ролу, а от його яскраві, червоні шматочки, вкривають поверхню рису у якості незвичного декору.

З авокадо

Ще одним різновидом, який має шалений попит, можна назвати рол, у якому змінюється лише один інгредієнт. А саме – свіжий та поживний огірок замінюється на кілька брусочків авокадо. А для того, аби він мав певний смак, рол присмачують за допомогою соусів.

З масляною рибою

Не тільки лосось може виступати як основний інгредієнт, а й будь-яка інша риба. Наприклад, біла масляна, яка щільним шаром вкриває поверхню рису й має незвичний, м’який посмак. А щоб він був більш інтенсивним, використовують дрібку обсмаженого чорного кунжуту. 

З креветкою

Якщо масляною рибою нікого не здивувати, то варто обирати рол, до складу якого входить базова начинка, як під класику, проте червоні слайси лосося замінюються на відварну тигрову креветку. Оскільки м’ясо креветки досить нейтральне, до такої страви варто обирати солодкі соуси.

З тунцем

Варіант, схожий на попередній, проте рис прикрашається за допомогою ніжно-рожевого м’яса тунця, який на смак щось середнє між свининою та рибою. До такої страви краще обирати яскраві соуси, наприклад, унагі.

З вугром

Ще один варіант – це страва, яка поєднує у собі солодкуваті, поживні смаки та корисні інгредієнти. Серед найкорисніших – звісно, річковий вугор, присмачений за допомогою солодкого соусу унагі й доповнений білим кунжутом.

Суші з доставкою у Львові

Коли хочеться справжніх, свіжих японських страв – обирайте ресторан під назвою Суші-Гоу. Заклад пропонує широке, авторське меню, у якому можна знайти не лише Філадельфію, а й безліч інших, цікавих видів ролів.

Ресторан має власну кур’єрську доставку, що працює містом та за його межами, пропонує можливість отримувати пакуночки протягом тридцяти хвилин з моменту оформлення замовлення.