Простий трюк, який допоможе відрізнити натуральний кисломолочний сир від підробки з «пальмою»

На жаль, не всі виробники харчових продуктів однаково розуміють сенс слова "якість". В результаті на світ з'являються харчові підробки з високим вмістом рослинних жирів. А людство вже настільки залякане пальмовою олією, що вона мариться йому у всьому, інформує Ukr.Media.

Прикро купувати продукт на кровно зароблені кошти, а потім ще миритися з думкою, що натурального в продукті було кілька відсотків від загальної маси.

Як перевірити кисломолочний сир

Буде потрібно трохи окропу, стакан або миска, тестований сир.

Діяти потрібно так. Наберіть в зручну ємність 1-1,5 склянки окропу. Відламайте невелику кількість сирної маси (з чайну ложку) і помістіть в окріп.

Потім спостерігаємо протягом 2-3 хвилин.

Якщо продукт як був грудкою, так і залишився, а вода при цьому лише злегка замутилася від сироватки, то можна видихнути. Сир натуральний.

Якщо він розсипався на дрібні грудки, а на водній поверхні при цьому утворилася плівка або олійні плями, то висновки невтішні.

До слова, багато власників кішок помічають, що підроблені харчові продукти тварини їсти відмовляються.

Джерело