Кожен з нас любить їсти пельмені. Універсальна страва, яка завжди рятує, інформує Ukr.Media.
Щоб приготування пельменів було правильним, є кілька способів приготування.
Скільки часу і як правильно варити пельмені, щоб вони не розварилися, а вийшли соковитими та смачними і чому не можна виливати воду після варіння пельменів.
Як правильно варити пельмені
Незважаючи на кількість пельменів, їх варять завжди у великій каструлі.
Скільки має бути води для приготування пельменів, багато господинь навіть не замислюються. Правильне приготування пельменів повинно бути не більше ніж каструля.
Солити воду на пельмені перед тим, як кинути їх у воду.
Перемішувати пельмені потрібно один раз відразу після того, як їх кинули у воду.
У бульйон додати лавровий лист і перець горошком. Варити пельмені не більше ніж 7 хвилин.
Куди подіти воду після пельменів
Якщо ви готуєте домашні пельмені, то не виливайте бульйон. Із нього можна приготувати смачний суп або відварити м'ясо.
Також у воді після пельменів можна варити макарони. Вони виходять дуже смачні та з приємним запахом.
Залиште відповідь