Під час вживання сала важливо дотримуватися низки правил, щоб максимально зберегти його корисні властивості. Давайте розберемося в цьому докладніше, інформує Ukr.Media.
За словами експертів, поширені помилки — переїдання, а також поєднання сала з рафінованими крупами та продуктами, багатими на цукор. Їх краще вживати окремо.
Категорично не рекомендується підсмажувати або іншим чином нагрівати сало, особливо небезпечні шкварки, зазначають дієтологи.
Подібні помилки загрожують уповільненням детоксикації, зниженням тестостерону, ризиком серцево-судинних захворювань, порушенням метаболізму й ожирінням, а також діабетом 2 типу.
Не варто забувати про високу калорійність сала і небезпеку паразитів у разі неправильної обробки.
При цьому фахівці радять поєднувати сало із сирими овочами та зеленню, щоб максимально зберегти його користь і уникнути шкоди від неправильного вживання.
Залиште відповідь