Помилка під час приготування дріжджового тіста, яку допускає майже кожна господиня

Кожна досвідчена господиня знає, чого у жодному разі не можна робити при приготуванні дріжджового тіста. Вони у жодному разі не рекомендують в тісто з дріжджами вводити молоко з яйцями і цукром. Це багато хто робить через незнання. Найбільше це стосується випічки, коли в неї йде несолодка начинка — м'ясна, грибна, рибна, овочева, інформує Ukr.Media.

Чому не можна допускати таких помилок

Річ у тім, що через яйця, цукор і молоко у випічки моментально з'являється рум'яний колір. На вигляд пиріжки вже готові, але начинка в них ще сира.

Дуже погано це позначається на пиріжках з фаршем, тушкованою капустою — вони виходять з вологою начинкою. Досвідчені кухарі радять замість молока додавати в тісто відвар з картоплі. З ним випічка несолодка виходить ідеальна.

Що знадобиться для дріжджового тіста:

  • олія — 3 ст. л.
  • борошно — 700 гр.
  • відвар з картоплі — 500 гр.
  • сухі дріжджі — 0,5 ч. л.
  • сіль — 0,5 ч. л.

Це тільки один з варіантів приготування тіста на дріжджах. У кожної господині є свій особливий спосіб, який є їх перевіреним і улюбленим. Зверніть увагу на цей момент під час роботи з дріжджовим тестом. Тоді ваша випічка буде ідеальною.

Джерело