Паста Амосова — це унікальна авторська розробка, корисна для серця та імунітету. Цю суміш своїм пацієнтам прописував її творець, академік Амосов, передає Ukr.Media.
Микола Амосов, кардіохірург і академік, був відомий не тільки майстерно виконаними операціями і новими методами хірургічних операцій на серці.
Своїм пацієнтам Микола Амосов давав багато життєво важливих порад про користь фізичних вправ та здорового харчування.
Він створив рецепт унікальної пасти, що живить серцевий м'яз, зміцнює її та судини і підвищує імунітет.
Вітамінна паста Амосова є джерелом вітамінів, антиоксидантів і мікроелементів, яких потребує серце і організм в цілому.
Навіщо приймати пасту Амосова?
Ось далеко не повний перелік її достоїнств:
- зміцнює імунітет;
- зміцнює серцевий м'яз і судини, підвищуючи їх еластичність;
- нормалізує кровообіг, живить серце та інші органи киснем;
- чинить протизапальну дію, забезпечуючи профілактику і лікування атеросклерозу;
- містить вітамін С, який допомагає в засвоєнні заліза.
Рецепт пасти Амосова:
Паста Амосова готується із суміші сухофруктів. Основу її складають мед, горіхи, лимони і поєднання сухофруктів, таких як інжир, курага, родзинки, фініки і чорнослив, багатих вітамінами, мінералами, ферментами, органічними кислотами, ліпідами та антиоксидантами.
Інгредієнти:
- курага — 250 гр;
- родзинки (з винограду темних сортів) — 250 гр;
- чорнослив сушений — 250 гр;
- інжир — 250 гр;
- волоський горіх — 1 стакан;
- лимон — 1 шт.;
- мед натуральний — 250 гр.
Ось як її зробити:
Як вживати пасту Амосова?
Пасту можна вживати натщесерце або після їди (щоб не викликати подразнення шлунка і кишечника) по 1 столовій ложці 3 рази на день. Дітям, залежно від віку — по 1 чайній або десертній ложці.
Курс прийому краще всього проводити двічі на рік — навесні і восени. Особливу цінність паста Амосова набуває навесні, коли вітамінів мало, і восени, коли треба зміцнити організм перед холодами і вірусними інфекціями.
Матеріал статті носить інформаційний характер! Перед прийомом будь-яких ліків проконсультуйтеся з лікарем.
Залиште відповідь