Окрошка на кефірі: простий рецепт від шеф-кухаря, який зможе повторити кожна

Окрошка на кефірі від шеф-кухаря, простий і швидкий рецепт.

Для окрошки на 1 порцію вам знадобляться:

Інгредієнти:

  • варене куряче яйце — 1 шт.
  • огірок довгий — 40 г
  • редис — 40 г
  • цибуля зелена подрібнена — 1 ч. л.
  • гірчиця — 1/2 ст.
  • картопля варена — 40 г
  • куряча грудка варена — 40 г
  • кефір — 250 мл
  • вода мінеральна газована — 300 мл
  • сіль будь-яка
  • сік лайму — 40 г

Приготування:

Для приготування використовуємо готовий кефір і доводимо до смаку, роблячи його більш цікавим і насиченим, інформує Ukr.Media.

Ретельно перемішайте всі рідкі інгредієнти, заберіть у холодильник для повного охолодження.

Потім усі продукти наріжте дрібними кубиками, залийте охолодженим готовим кефіром. Додайте гірчицю та рубану зелену цибулю. Перемішайте!

Наша окрошка готова. Смачного!

Джерело