За радянських часів господині клали цибулю у морозилку. Цим способом користуються і досі. Це пов'язано з проблемами, що виникають при очищенні цибулі, інформує Ukr.Media.
Так, сльози, які з'являються під час чищення та різання цибулі є нестерпною проблемою для багатьох. Проте хитрість із морозилкою дозволяє уникнути цього неприємного процесу.
Якщо ви знаєте, що у страві, яку ви плануєте приготувати, має бути свіжо нарізана цибуля, її необхідно покласти в морозильну камеру заздалегідь. Пролежати там вона має мінімум 15 хвилин.
За цей час цибуля охолоне, але при цьому не втратить своїх смакових якостей. Це дозволить виключити сльози біля дошки.
Особливо актуальною порада буде, коли доводиться нашаткувати цибулю у великій кількості.
Залиште відповідь