Люди під час приготування їжі досить часто використовують сметану. Її додають у супи, салати, маринади та вживають у свіжому вигляді. Однак часом сметана, куплена в магазині, залишає бажати кращого. Недобросовісні виробники часто додають у цей продукт інгредієнти, яких у ньому бути не повинно. Про це, на жаль, знають далеко не всі. Наприклад, щоб зробити сметану густішою, до неї додають крохмаль, інформує Ukr.Media.
На жаль, такий продукт дуже сильно програє в смакових якостях, а також може завдати досить серйозної шкоди якості приготованих страв. Перевірити якість сметани досить просто.
Експерти радять нанести сметану тонким шаром на тильний бік руки і почекати кілька хвилин. Якщо продукт якісний, він вбереться в шкіру, залишивши лише невеликий жирний слід. Якщо в сметані є якісь добавки, вона або не вбереться зовсім, або утворить на шкірі неприємну липку плівку.
Залиште відповідь