Найсмачніший спосіб використовувати кабачок на вечерю: кабачковий коржик з сиром

Якщо ви стежите за фігурою і хочете порадувати себе смачним, або шукайте незвичайний спосіб включити в раціон велику кількість овочів, тоді цей рецепт для вас, інформує Ukr.Media.

Інгредієнти:

  • молодий кабачок — 1 шт;
  • морква — 1 шт;
  • солодкий перець — 1 шт;
  • яйця — 2 шт;
  • борошно — 3 ст.л;
  • сіль — 1 ч.л;
  • італійські трави, копчена паприка — за смаком;
  • твердий сир — 50 гр.

Приготування:

Натріть кабачок на великій тертці, додайте сіль і залиште на 15 хвилин. За цей час кабачок пустить сік, який необхідно буде злити.

З'єднайте натерту моркву, нарізаний тонкою соломкою солодкий перець, вичавлений від соку кабачок, яйця, борошно та спеції за смаком.

Викладіть отриману масу у форму, вистелену пергаментним папером, і випікайте в духовці при 180 ° C протягом 15 хвилин.

Присипте корж тертим сиром і відправте в духовку ще на кілька хвилин.

Джерело