У тому, щоб накришити відварені яйця, вправно діючи ножем, немає жодних проблем, інформує Ukr.Media.
Так само не виникає і труднощів у процесі використання терки — все для тієї ж мети.
Проте допитливий розум кмітливих господарок, яким дорога кожна секунда, пішли ще далі і винайшли метод, завдяки якому подрібнити яйце вдасться одним рухом.
Ось що для цього знадобиться.
Зрозуміло, спочатку варто відварити яйця, після чого дочекатися, поки яйця охолонуть і очистити їх від шкаралупи.
Перекладіть яйця у відповідну ємність і візьміть до рук товкачку, призначену для приготування картопляного пюре.
Залишилося натиснути нею на очищені яйця і вуаля — через кілька секунд їх можна додавати в салат або в інші страви.
Сподіваємося, цей лайфхак виявиться корисним та полегшить життя багатьом кулінарам.
Залиште відповідь