Купили кислі мандарини — перетворити їх на солодкі дуже просто

В останній місяць року варто згадати про один цікавий лайфхак, пов'язаний з мандаринами, інформує Ukr.Media.

Ні для кого не секрет, що зростання популярності цих цитрусових плодів припадає на період зимових свят.

І пояснюється таке явище дуже просто: мандарини вважаються новорічним фруктом.

На жаль, гурманам нерідко трапляються занадто кислі плоди.

Що робити, якщо ви купили мандарини, в яких майже немає солодкості?

Виявляється, такі фрукти можна "виправити" за півхвилини.

Як швидко перетворити кислі мандарини на солодкі?

Просто відправте такі плоди в мікрохвильовку на 30 секунд.

Нетривале розігрівання у НВЧ-печі сприятиме запуску важливих хімічних процесів у мандариновому соку.

Результатом стане повне позбавлення плодів від кислинки: фрукти стануть солодшими за цукор.

Важливий момент: з'їсти розігріті в мікрохвильовій печі мандарини потрібно одразу після їх охолодження.

У жодному разі не повертайте до холодильника і не залишайте на столі цитрусові фрукти, які нещодавно побували в мікрохвильовці: такі плоди точно не будуть зберігатися довго!

Джерело