Коли потрібно солити варену картоплю, щоб отримати ароматну та яскраву страву?
Картоплю можна солити по-різному, виберіть потрібний вам варіант, інформує Ukr.Media.
Варіант 1. Солити картоплю через 5-7 хвилин після закипання, тоді вона менше розварюється. Радимо додати кілька зубчиків часнику в процесі варіння, щоб картопля вийшла ще ароматнішою.
Варіант 2. Посолити відварену картоплю вже в готовому вигляді. Для цього злити воду, додати приправу та шматок вершкового масла. Потім слід двічі струсити каструлю, притримуючи кришку.
Варіант 3. Не солити картоплю при варінні, а поставити сіль на стіл і запропонувати кожному додати спецію на свій смак.
Залиште відповідь