Які помилки найчастіше припускаються господині при приготуванні олив’є: що варто виправити

Навпаки, багато господині допускають серйозні недоліки, у яких страва буде далекою від ідеалу, інформує Ukr.Media.

Однак цього завжди можна позбутися, вважають кухарі.

Які помилки псують олів'є?

Компоненти різного розміру

Звичайно, вкрай складно нарізати кожен продукт приблизно однаково, проте це є необхідною умовою для того, щоб олів'є вийшов якісним та смачним.

Інгредієнти дрібно нарізаються. Прикладом для інших продуктів є горошок.

Ковбаса

Деякі вважають цей компонент найголовнішим, проте в оригінальній рецептурі його немає. Якщо ви все-таки хочете ввести м'ясний напівфабрикат, то він має бути високої якості.

У решті випадків ковбасу краще замінити куркою, яловичиною, рибою чи копченостями.

Морква

Якщо ви хочете, щоб салат вийшов максимально смачним, то моркву краще запекти. Відварений овоч набуває слабкого рідкого присмаку.

А ось запікання продукту стане найкращим варіантом.

Джерело