При рекомендації з варіння курячих яєць можна спостерігати лише усереднені показники, які завжди підходять під конкретну ситуацію, інформує Ukr.Media.
Річ у тім, що деякі яйця варяться дещо довше звичайних.
Тільки досвідчені кулінари знають про те, що певним продуктам потрібно більше часу на підготовку.
Які яйця потрібно варити довше?
В першу чергу варто згадати про свіжі яйця. Такі часом можна придбати навіть в магазині, тому завжди оцінюйте дати, зазначені на упаковці. Це ж правило поширюється і на фермерські продукти, які в основному продаються протягом декількох днів після збору.
Їх прийнято варити на пару хвилин довше.
Але це не єдиний випадок, коли слід збільшувати час варіння. Важливо також враховувати такий несподіваний показник, як забарвлення шкаралупи.
Яйця темного відтінку варяться довше, оскільки їх шкаралупа міцніша. З цієї причини білі і коричневі продукти разом варити не варто: поки одні будуть ще не готові, інші просто тріснуть.
Залиште відповідь