Як зварити смачний курячий бульйон: легкий, поживний і корисний

Коли закінчуються всі приготовані для новорічного столу страви, людина інстинктивно починає тягнутися до легкої, смачної та корисної їжі, інформує Ukr.Media.

Інгредієнти:

  • куряча грудка 500 г;
  • ріпчаста цибуля 1 шт;
  • часник 2 зубчики;
  • морква 2 шт;
  • лавровий лист 2 шт;
  • сіль та перець за смаком.

Приготування:

1. У каструлю з холодною водою кладемо очищену цілу цибулину, моркву та курку, лавровий лист.

2. Доводимо до кипіння і варимо на слабкому вогні, знімаючи піну.

3. Приблизно через годину-півтори можна додати сіль та перець, за бажанням можна прибрати цибулю.

4. Через 30 хвилин додаємо подрібнений часник, доводимо бульйон до кипіння і подаємо до столу.

Можна додати грінки з чорного хліба та свіжу подрібнену зелень. Смачного!

Джерело