Небагато десертів можуть обійтися без додавання пари ложок збитих вершків — починаючи від простих ласощів із соковитих та ароматних ягід і закінчуючи багатошаровими тортами. Зараз складно уявити собі кухню без міксера — ручного чи електричного, — однак, якщо у вас немає можливості ним скористатися, це зовсім не означає, що ви не зможете приготувати збиті вершки, інформує Ukr.Media.
Є певні секрети, які дозволять зробити збиті вершки без міксера, і ось деякі з них:
Використовуйте тільки охолоджені продукти
Холодні вершки збиваються до легких піків швидше, ніж вершки кімнатної температури. Подбайте про те, щоб охолодити не тільки вершки, але й інструменти, якими ви будете працювати, а також контейнер для зберігання вершків.
Підсолодити вершки потрібно буде в самому кінці
Перш ніж додавати в крем наповнювачі, вершки потрібно збити до бажаного стану. І тільки в самому кінці можна буде додати підсолоджувачі: цукор, кленовий сироп, мед або будь-які інші. Водночас додаються й ароматизатори: ванільний екстракт, кардамон або кориця, трояндова вода.
А тепер декілька варіантів приготування збитих вершків:
Залиште відповідь