Деякі продавці вдаються до різних хитрощів, щоб впарити покупцям залежане м'ясо: підфарбовують його, вводять у нього соєвий соус, збризкують.., інформує Ukr.Media.
Трюків у їхньому арсеналі так багато, що відразу й не відрізниш свіже м'ясо від «омолодженого».
Багато хто намагається визначити свіжість м'яса на вигляд, оглядаючи його в пошуках завітрених місць.
Але це не спрацьовує.
Ось як визначити наявність сторонніх домішок у м'ясі:
Цей спосіб підходить для перевірки всіх сортів м'яса: яловичини, баранини, свинини тощо.
Чесний продавець ніколи не відмовить вам у шматочку м'яса на перевірку. А шахрай, найімовірніше, чинитиме опір.
Залиште відповідь