Як треба смажити котлети, щоб вони не прилипали до сковороди

Смаження котлет — процес, здавалося б, простий, але він пов'язаний з деякими труднощами, які можуть зіпсувати кулінарний досвід. Основна проблема — це бризки гарячої олії, які змушують потім ретельно очищати плиту. Крім того, якщо забути про фартух, можна зіпсувати одяг. Але ще одна часта проблема — це прилипання сирих котлет до сковорідки, що особливо дратує, інформує Ukr.Media.

Але господині знайшли оригінальне рішення цієї проблеми. Замість використання панірування, яке не всім до смаку через утворення хрусткої скоринки, можна використовувати спеціальний пергамент із силіконовим покриттям. Досить вистелити його на дно пательні так, щоб краї трохи виходили за її межі.

Такий підхід дає змогу налити трохи олії, розігріти її й смажити котлети, як зазвичай, без побоювань, що вони прилипнуть. Завдяки силіконовому покриттю, котлети легко відокремлюються від поверхні, а після готування сковорідку легко очистити — достатньо викинути використаний пергамент.

Джерело