Як смачно приготувати будь-яке куряче м’ясо

Сьогодні хочемо поділитися простим варіантом приготування курячих стегон або інших частин курки. Рецепт дуже простий, важко повірити, що в результаті виходить дуже смачне м'ясо, інформує Ukr.Media.

Хто не любить кмин — не поспішайте відмовлятися від нього. У цьому рецепті він дуже гармонійний.

Інгредієнти:

  • куряче м'ясо — 1 кг,
  • майонез — 1 ст.л.,
  • соєвий соус — 1 ст.л.,
  • мелений кмин — 1/2 ч.л.
  • борошно або панірувальні сухарі

Приготування:

У м'ясо додати кмин, соєвий соус, майонез і добре перемішати, щоб м'ясо замаринувалося.

Накрити харчовою плівкою та залишити на столі на пів години.

Можна залишити навіть на ніч, але у холодильнику.

Готове куряче м'ясо можна запікати саме по собі або з сиром, помідорами, з іншими овочами.

Також можна кинути його на решітку і на мангал.

Можна смажити в паніровці — борошно або сухарі.

Добре розігріти сковороду. Викласти м'ясо.

Нагрів трохи зменшити. Залишити його трохи вище за середній і обсмажити м'ясо до рум'яної скоринки.

Перевернути. Ще трохи зменшити нагрівання та обсмажити до рум'яності з іншого боку. Готове м'ясо зняти.

Так само обсмажити все інше м'ясо.

Подавати можна із саморобним соусом або без нього.

Спробуйте це дуже смачно.

Джерело