Деякі просто відправляють подрібнений інгредієнт на сковорідку з олією та доводять до готовності, інформує Ukr.Media.
Так, така цибуля буде непоганою, але бездоганною назвати її не можна. Деякі господині у процесі смаження вводять ложку цукру. В результаті цибуля виходить карамелізованою.
Ще однією популярною добавкою є сода. Вважається, що вона здатна нейтралізувати специфічний смак та аромат продукту. Сода ніби розплавляє цибулю і вона стає схожою на однорідну кашицю. Цей метод підходить для тих, хто не любить цибулю у стравах та соусах, бо її в приготованій страві не видно і не чутно, але присмак додається.
Але про те, як зробити набагато краще смажену цибулю, знають не всі.
Який несподіваний інгредієнт покращить якість смаженої цибулі?
Як виявилося, йдеться про звичайне борошно. Даний компонент допомагає приготувати ідеальну смажену цибулю. Потрібно спочатку подрібнити овоч зручного розміру.
Після відправляємо цибулю у пакет. Всипаємо ложку борошна і починаємо трясти. Потім варто викласти цибулю на сито, щоб позбавити великої кількості борошна.
А ось після можна сміливо приступати до смаження.
Залиште відповідь