Хитрощі, які використовують шеф-кухаря при приготуванні млинців

Незалежно від того, печете ви класичні млинці або ж американські панкейкі, все може піти не за планом. Хоча, здавалося б, це традиційне блюдо приготувати легше легкого. Одні неправильно готують тісто на млинці, інші зазнають невдачі, коли перевертають їх на сковороді, інформує Ukr.Media.

Приготування тіста на Млинці

Тісто на млинці готується з рівних частин борошна, молока і яєць. Переважно використовувати 100 грамів борошна, 300 мілілітрів молока і два великих яйця.

"Думаю, що секретними інгредієнтами завжди повинні бути незбиране молоко і розтоплене несолоне масло. Вийде багатий оксамитовий млинець. В якості альтернативи коров'ячому молоку використовуйте несолодке мигдальне молоко для відмінного смаку!".

"Не переборщіть, замішуючи тісто. Помішуйте тільки до тих пір, поки інгредієнти не змішаються, надмірне перемішування зробить млинці жорсткими і важкими для пережовування".

Вибір правильної сковороди

"Готуйте на попередньо розігрітій і добре змащеній поверхні. Найкраще підійде плоска сковорода з товстим дном".

"Вважаю за краще використовувати трохи олії, так як воно буде горіти. Я наношу олію на кухонний папір і протираю нею сковороду, щоб змочити, замість того, щоб наливати олію в сковороду. Олія потрібна тільки для того, щоб млинець не прилип до сухої сковороди".

Пекти млинці потрібно на середньому вогні

"Ви повинні готувати млинці на середньому вогні, а не на сильному. Переконайтеся, що печете млинець до тих пір, поки він не затвердіє, перш ніж перевертати".

Ідеальне перевертання млинців

"Плоска сковорода з антипригарним покриттям, а не глибока — ключ до ідеального перевертання млинців. Готуйте млинець до тих пір, поки він не застигне, і переконайтеся, що ви відокремлюєте його від стінок сковороди, перш ніж перевертати".

"Перевертайте млинці вчасно. Це пора робити, коли на поверхні утворюються і лопаються бульбашки, а краї злегка підсохнуть і почнуть підрум'янюватися".

Креативні начинки для млинців

Спробуйте зробити начинку для млинців незвичною, щоб не було нудно. Звичайно, і шоколадна паста, і ікра, і варення — непоганий вибір, але можна ж включити фантазію.

"Якщо у вас залишилися овочі, подрібніть їх і змішайте з розпушувачем, борошном і вівсяним молоком, щоб вийшли дуже прості і корисні веганські млинці".

"Багато хто вибирає лимон і цукор в якості начинки, але для різноманітності я б рекомендував арахісове масло, банан і мед або свіжі ягоди, йогурт і мюслі в якості солодких варіантів. Або ви можете навіть зробити млинці основною стравою, начинивши грибами з часником, смаженим курчам і прикрасивши ніжними стеблами броколі, приготованими на грилі".

"Мені подобається надавати пікантність млинцям, використовуючи залишки недільного жаркого".

Джерело