Якщо ви стежите за своєю фігурою, дотримуєтеся принципів правильного харчування, є веганом або хочете давати дітям корисні солодощі, від яких буде тільки користь, тоді обов'язково додайте ці рецепти до своєї кулінарної книги. Інгредієнти для десерту:
Інгредієнти:
- фініки — 80 г;
- Фундук — 80 г;
- кеш'ю — 200 г;
- кокосове молоко — 200 мл;
- кленовий сироп (або мед) — 30-40 мл;
- кокосове масло — 30 мл;
- розчинна кава — 1 ст.
- заморожені ягоди — для приготування морозива.
Приготування:
Залийте окропом фініки і залиште на 15-20 хвилин. Фундук злегка обсмажте та очистить. Додайте фініки (без кісточок) до фундука та перемішайте інгредієнти за допомогою блендера до отримання однорідної липкої маси. Заповніть форми для кексів підготовленою масою приблизно на чверть. Заберіть форму в холодильник на 15-20 хвилин, інформує Ukr.Media.
Для приготування верхнього шару замочіть кеш'ю у воді на 30 хвилин, а потім ретельно промийте. З'єднайте кеш'ю, кокосове молоко, кленовий сироп або інший підсолоджувач та подрібніть інгредієнти за допомогою занурювального блендера до отримання однорідної маси.
Якщо ви хочете приготувати ще один літній десерт — ягідне морозиво, то від отриманої маси відкладіть приблизно 100 гр.
У масу, що залишилася, додайте розтоплене кокосове масло і розчинну каву. Змішайте інгредієнти до повного розчинення кави. Розлийте суміш формочками з першим складом і приберіть в морозильну камеру на 3 години.
Кавовий десерт перед подачею можна оформити розтопленим шоколадом та горіхами.
Для приготування морозива до відкладеної частини горіхової маси додайте заморожені ягоди. Перебийте інгредієнти за допомогою занурювального блендера.
Розподіліть масу по формах для виготовлення морозива і заморозьте. Готове морозиво можна занурити у розтоплений шоколад.
Залиште відповідь