Борщ — це універсальний суп, який не має суворого рецепта, а готується відповідно до традицій і вподобань кожного регіону, інформує Ukr.Media.
Кухарі поділилися своїми секретами з приготування класичного борщу. І з'ясувалося, що практично всі господині роблять одну помилку, додаючи популярний інгредієнт, який зовсім не підходить для цього супу.
Зайвим компонентом у борщі виявляється картопля. Її раніше додавали, щоб зробити суп щільнішим, але виникає одна проблема — картопля "пригнічує" смак борщу, роблячи його менш насиченим і яскравим. Достатньо всього лише один раз приготувати борщ без картоплі, щоб переконатися в ефективності цієї поради. Різниця буде одразу помітна.
Борщ без картоплі готується за звичним рецептом. Його можна подавати з соковитими часниковими пампушками, щоб надати супу більше ситості. А для додання борщу яскравості, можна додати кілька крапель лимонного соку в попередньо підготовлений буряк. І не забути про те, що сметана — чудовий соус для заправки цієї страви.
Таким чином, взявши на озброєння ці поради, ви зможете приготувати справжній класичний борщ із надзвичайним смаком і яскравим ароматом.
Залиште відповідь