Багато господинь люблять готувати макарони по-флотськи, оскільки ця страва проста в приготуванні та дуже ситна. Однак не варто забувати про продукти, які можуть її зіпсувати, інформує Ukr.Media.
Морква
Деякі використовують цей овоч при приготуванні засмажки разом з цибулею. Однак у макаронах по-флотськи її краще не використовувати, оскільки вона принесе в страву непотрібну солодкість.
Соуси на молочній основі
Якщо використовувати в макаронах по-флотськи сметану або вершки, то страва вийде слизькою.
Цибуля
Помилка у випадку з цибулею полягає в тому, що її додають одразу на початку обсмажування фаршу. Однак не слід цього робити, оскільки цибуля дасть багато соку, який зробить макарони липкими.
Велика кількість олії
Багато хто додає олію, оскільки таким чином хочуть зробити страву соковитішою. Однак в підсумку це призводить до втрати смаку макаронів по-флотськи.
Залиште відповідь