Тоді приготуйте ніжний яєчний рулет, наповнений соковитою начинкою, інформує Ukr.Media.
Поєднання ніжного омлету та свіжого листя салату — це вишуканий і легкий варіант для сніданку, обіду чи вечері. Приготуйте, вам обов'язково сподобається!
Інгредієнти:
- Листя салату — 50 г
- Яйця — 3-4 шт
- Сіль-перець — за смаком
- Вершкове масло — невеликий шматочок
Приготування:
Яйця розбиваємо в миску і акуратно відділяємо жовтки від білків. Білки і жовтки солимо-перчимо і вінчиком все збиваємо до однорідності. Довільно нарізаємо листя салату і змішуємо з білками. На сковороді розтоплюємо шматочок вершкового масла і рівномірно розподіляємо по дну сковороди білки з салатом. Буквально через 1-2 хвилини згортаємо білки, що схопилися, в рулетик і відсуваємо рулетик до краю сковороди. Далі додаємо ще шматочок вершкового масла і виливаємо на сковороду жовтки. Через хвилину рулетик з білками з'єднуємо з жовтками. Виходить яєчний рулетик зверху жовтого кольору, а всередині біло-зелений. Такий сніданок смачний і корисний сам по собі, також рекомендуємо спробувати в поєднанні зі смачними томатами і листочками салату, приправивши все це ароматною олією. Смачного!
Залиште відповідь