У березні 2020 року, засівши вдома на карантині через коронавірус, Джо Браун занудьгував і почав вести в соцмережах незвичайне кулінарне шоу, щоб розважитися, інформує Ukr.Media.
Гастрономічні експерименти кухаря-самоучки здобули йому славу в інтернеті, адже він готує їжу, користуючись спекотною задушливою погодою свого рідного Фенікса (Аризона, США).
Спочатку Джо використовував в якості альтернативної грубки дах власного будинку, а після перейшов з готуванням в машину. Все сталося після того, як чоловік помітив, що в машині жарко практично так само, як в розігрітій духовці.
Тепер кулінар готовий здивувати користувачів соцмереж гамбургерами і стейками, які він смажить в автомобілі завдяки спеці. Однак, далеко не кожен досвід виходить вдалим. Складнощі можуть виникнути з приготуванням «на повільному вогні» замороженої піци. Та й деякі торти, спечені на приладовій панелі, стають схожі не на десерти, а на липке місиво.
Залиште відповідь