Цибуля є одним з основних інгредієнтів в класичному рецепті котлет. Без нього неможливо приготувати соковиті і пишні котлети. Саме цибуля робить котлети такими ароматними, інформує Ukr.Media.
Однак не кожна господиня може похвалитися смачною готовою стравою, так як не дотримується пропорції додавання овочу в фарш. Важливо, щоб цибуля доповнювала смак м'яса, а не гірчила і перебивала смак. Якщо переборщити з нею, ніхто не оцінить вашу страву.
Досвідчені кулінари кажуть, що на 500 г фаршу необхідно додавати 100 г цибулі.
При цьому важливо пропустити цибулю через м'ясорубку або натерти на тертці. Лише так ви зможете зробити готову страву ніжною і соковитою.
Однак якщо ви вирішили зробити котлети з рубаного м'яса, то цибулю також можна подрібнити за допомогою ножа. При цьому співвідношення компонентів не змінюється.
Ці прості правила дозволять вам приготувати неймовірно смачну, соковиту і ароматну м'ясну страву, яка кожному припаде до смаку.
Залиште відповідь