Ідеальне рішення урізноманітнити святковий стіл і здивувати гостей чимось новеньким і смачненьким, інформує Ukr.Media.
Інгредієнти:
- Картопля — 2 шт
- Копчена курка — 150 г
- Огірок — 150 г
- Помідори — 75 г
- Кріп — кілька гілочок
- Сметана — 2 ст. ложки
- Часник — 1 зубчик
- Сіль, перець
- Зелена цибуля
Приготування:
На тертці для корейської моркви натираємо картоплю. Терту картоплю промиваємо водою і викладаємо на серветку, щоб позбутися зайвої вологи. Обсмажуємо картоплю частинами до хрусту, у великій кількості олії. Свіжий огірок і помідори нарізаємо невеликими кубиками, злегка присолюємо, перемішуємо і перекладаємо на сито, щоб стекла зайва рідина. Невеликими шматочками нарізаємо м'ясо копченої курки, подрібнюємо кріп. Змішуємо сметану з кропом, додаємо сіль-перець і натертий на дрібній тертці зубчик часнику. Нижнім шаром викладаємо на тарілку нарізану курку, далі поливаємо приготовленою заправкою. Наступним шаром викладаємо огірки з помідорами і також покриваємо все шаром заправки. Верхнім шаром викладаємо хрустку картоплю і посипаємо дрібно нарізаною зеленою цибулею. Перед подачею салат розмішайте і насолоджуйтесь смаком. Смачного!
Залиште відповідь