Найсмачніші начинки для піци

Смак кожної піци визначається з урахуванням двох критеріїв: основа (тісто й корж) та начинка. Перший критерій варіативний: хтось полюбляє тонкий корж відповідно до італійських стандартів, а хтось в захваті від американської варіації. Відрізняється й начинка, що дає змогу підібрати найсмачнішу піцу кожному. Переконатись в цьому можливо на прикладі меню піцерії Monoпіца в Києві — за посиланням https://kyiv.monopizza.com.ua/ з ним вдасться ознайомитися детальніше.

ТОП 3 начинки піци за відгуками гурманів

Піца — це універсальна страва. Для її начинки можуть використовуватись абсолютно різні інгредієнти. Головне правило полягає в їх правильному поєднанні між собою. Розглянемо це на конкретних прикладах:

  • М’ясні інгредієнти. Це може бути шинка, мисливські ковбаски, пепероні, індичка, буженина й т.д.
  • Овочі. В цій категорії зібрано необмежений вибір інгредієнтів: печериці, оливки, болгарський перець, томати, мариновані огірки.
  • Сири. Ще одна популярна категорія інгредієнтів. Найчастіше використовуються такі сири: моцарела, чедер, пармезан, фета, бринза, дор блю.

Розглядаючи начинку піци, варто враховувати й соус. Він завжди підбирається відповідно до обраної основи. Наприклад, якщо це м’ясна піца, вона ідеально смакує з томатним або пікантним BBQ соусом. Для сирної варіації підходить вершковий соус або класичний бешамель.

Найчастіше при приготуванні піци в Monoпіца використовується мікс різних інгредієнтів. В цьому легко переконатись на прикладі таких популярних варіацій:

  • “М’ясна”. Якщо полюбляєте м’ясні варіації піци, ця підходить ідеально. Для начинки використані такі інгредієнти: пепероні, шинка, мисливські ковбаски, куряча грудка й бекон. Доповнено такий мікс томатним соусом.
  • “Карбонара”. Саме час спробувати щось нове. Пікантний бекон поєднується з ніжною шинкою, а моцарела чудово доповнює соус бешамель. Щоб така начинка відчувалась ще яскравіше, в соусі використані й оригінальні прованські трави.
  • “З грушею та прошуто”. Ідеальний вибір для справжніх гурманів. Для начинки обрано незвичне поєднання груші й прошуто, що відчувається особливо пікантно на фоні сира дор блю.

Рецепт кожної піци пропрацьовується до найменших деталей. Це дає змогу насолодитися як класичними смаками, так і спробувати щось зовсім нове. Наприклад, у піцерії Мonoпіца в Києві є розділ «Піца від Шефа», де представлені авторські рецепти піц які вас потішать незвичайним поєднанням смаку.