Вчені довго сперечалися про те, який зелений чай найбільш корисний: з цукром чи без. Західні дієтологи, нарешті, знайшли відповідь на це питання, інформує Ukr.Media.
Дослідження показали, що цукор, доданий до зеленого чаю, не послаблює його позитивних властивостей, як вважалося раніше, а навпаки — допомагає організму краще засвоювати катехіни, що містяться в чаї.
Катехіни — найсильніші антиоксиданти, які запобігають розвитку багатьох серйозних захворювань, у тому числі раку, діабету, серцевої недостатності.
Так, катехіни із зеленого чаю з цукром засвоюються в 3 рази краще, ніж із зеленого чаю, в якому немає цукру.
Нагадаємо, що в ході інших досліджень було доведено, що до зеленого чаю також дуже корисно додавати лимон.
Залиште відповідь