Подруга навчила як зварити суп за 15-20 хвилин. Варю його постійно, його їдять і чоловік, і діти, і добавки просять

Я намагаюся, щодня варити супи, варю різні, але з грибами це один із наших улюблених. Мені він подобається за швидкість приготування і, звичайно ж, смак. Сьогодні хочу поділитись моїм улюбленим швидким супчиком. Бажаю вам смачного та вдалого приготування, інформує Ukr.Media.

Інгредієнти:

  • Куряче філе 250г
  • Плавлений сир 1 шт.
  • Гриби 200 р.
  • Цибуля 1шт.
  • Вода 1,5л.
  • Сіль, перець
  • Зелень

Приготування:

Відразу хочу сказати що у мене каструля на два літри. Заливаємо її водою та ставимо на вогонь

Тепер приступаємо до м'яса. Курячі грудки нарізаємо на шматочки, які зможуть поміститися у вашу м'ясорубку або блендер, у мене останній. Відправляємо м'ясо у блендер.

Цибулю дрібно нарізаємо і відправляємо на сковороду з олією.

До цибулі додаємо фарш, смажимо і ретельно перемішуємо, щоб не було великих грудочок. Відправляємо в каструлю.

Тепер наріжемо печериці, не дуже крупно. Відправляємо на суху сковороду і смажимо, поки не випарується весь сік. Коли сік випарився додаємо олію і смажимо до золотистої скоринки. Додаємо в суп.

Тепер у каструлю натираємо на тертці плавлений сир, я його заздалегідь поклала в морозилку, щоб він краще натирався. У цьому супі багато залежить від плавленого сиру, так що беріть якісний. Я взяла один, але можна і два додати, не завадить. Сирок беріть до смаку, у мене вершковий, але можна і з добавками, наприклад із зеленню.

Солимо і перчимо, додаємо лавровий лист.

Зелень дрібно наріжемо і відправимо в суп. Варимо 2-3 хвилини та готово!

Смачного!

Джерело