Ніжний та ситний салат з курячої печінки — чудово підійде до святкового столу

Дуже люблю цей салат, у нього чудовий смак. Готується він легко і з простих продуктів, які відмінно поєднуються між собою. Він виходить ситний, ніжний, смачний, ароматний, а завдяки кільком продуктам ще й гарний. Щоб подати його яскраво, надаю салату цікавої форми. Цей салат чудово підходить для святкового столу, інформує Ukr.Media.

1. Курячу печінку (500 г) відварюємо в підсоленій воді з додаванням лаврового листа і перцю 15 хвилин після закипання. Остуджуємо.

2. Соломку моркви (1 шт.) і нарізану півкільцями ріпчасту цибулю (2 шт.) обсмажуємо в олії до м'якості.

3. Курячу печінку нарізаємо тонкою соломкою і викладаємо в миску. Додаємо до печінки обсмажені цибулю з морквою та нарізані соломкою мариновані гриби (250 г).

4. Доповнюємо все дрібно натертим сиром (60 г), майонезом (5 ст. л.) і перемішуємо. Салат дуже смачний, але виглядає неяскраво, тому додамо йому святкового вигляду.

5. Для цього беремо велику пласку тарілку, ставимо на неї сервірувальне кільце. Викладаємо салат у кільце, притискаємо і виходить гарна форма.

6. Посипаємо салат зверху дрібно натертим сиром (50 г) або морквою. Додаємо кілька маринованих грибів у центр та листочки петрушки і салат стає гарним. Печінка, мариновані гриби, обсмажені овочі та сир — це ситно, ніжно і дуже смачно.

Джерело