Серце в 50+ буде працювати, як годинник: їжте цю кашу частіше

Дбати про здоров'я необхідно завжди. А у дорослому віці — це особливо важливо і підхід тут потрібний більш обдуманий, інформує Ukr.Media.

Після 50 років до правильного харчування варто ставитись серйозніше. Якщо в молодості організм все терпів і прощав, то в зрілості будь-яка помилка вже наступного дня проявляється, наприклад, у вигляді серйозного набряку або різкого стрибка тиску.

Серце — наш двигун, і ми зобов'язані про нього піклуватися: дотримуватися режиму сну та неспання, а також вживати якісні продукти.

Сьогодні поговоримо про чудову кашу. Ви її досить добре знаєте.

Цей продукт протягом багатьох років, навіть століть є важливою частиною раціону багатьох країн. І це невипадково.

Йдеться про гречану кашу.

Вона просто криниця корисних компонентів!

У гречці міститься комплекс вітамінів та мінералів.

Одним із головних мінералів є магній — він здатний знижувати ризик розвитку недуг серця.

Також у складі крупи є антиоксиданти, які запобігають окисленню холестерину. Простими словами — бляшки на судинах не утворюються.

Крім усього перерахованого вище, гречка нормалізує тиск.

Думаємо, цілком достатньо аргументів наведено на користь корисної каші.

Вона справді корисна і потрібна нашому організму.

Тому не нехтуйте чудо-продуктом!

Готуйте гречку частіше на сніданок чи обід.

Будьте здорові!

Джерело