Навіщо трясти яйця, перед їх варінням: секрет досвідчених господинь

Експерти розповіли про секрет приготування незвичайної страви зі звичайнісінького інгредієнта — простого яйця.
За словами фахівців, існує одна хитрість, яка дасть змогу перетворити звичне багатьом відварене яйце на незвичайну страву і порадувати домочадців. Для цього господині доведеться лише гарненько потрясти куряче яйце перед зануренням його в каструлю для варіння, інформує Ukr.Media.

Процес приготування:

Необхідно з усієї сили струсити сире яйце. На жаль, проробляти це з уже звареним продуктом не має сенсу. Трясти його необхідно досить довго, прикладаючи при цьому чимало зусиль. Таким чином, господиня домагається того, щоб усередині яйця змішалися біла і жовта частина.

Така страва має вишукану назву — «Золоте яйце».

У готовому вигляді продукт виглядатиме як однорідна страва, що не має яскраво виражених колірних компонентів. Незвичайний зовнішній вигляд страви приємно здивує як любителів красивої їжі, так і справжніх гурманів.

Джерело