М’ясні рулетики з чорносливом — смачніше, ніж у ресторані

Так смачно, що не віриться. А готується швидко, легко та із задоволенням! Наріжте м'ясо досить тонкими скибочками, загорніть рулетом, обсмажте злегка і запікайте в духовці. Вийде чудова м'ясна страва, яку гідно оцінить кожен гість за вашим столом!

Інгредієнти:

  • 1 свиняче філе (близько 800 г);
  • 150 г бекону;
  • 3-4 штуки чорносливу;
  • гілочка розмарину;
  • 1 ч. л. зернистої гірчиці;
  • 1 ст. л. солодкого соусу чилі;
  • 3 ч. л. соєвого соусу;
  • сіль, перець за смаком.

Приготування:

Наріжте м'ясо тонкими довгими скибочками. Найкраще підійде нежирна свинина. Через пакет відбийте з обох боків, інформує Ukr.Media.

Посоліть і поперчіть до смаку. Викладіть на кожну скибочку м'яса тонку скибочку бекону. Зверху присипте дрібно нарізаним чорносливом та розмарином.

Закрутіть рулетики та насадіть їх на дерев'яні шпажки, щоб не розкрутилися.

Обсмажте прямо на шпажках на сильному вогні з усіх боків буквально хвилину. Потрібно, щоб м'ясо запечатало сік усередині та вкрилося апетитною скоринкою.

Змішайте в мисці гірчицю із зернами, солодкий соус чилі та соєвий соус. Змастіть кожний рулетик.

Відправте в духовку, розігріту до 180 градусів, лише на 10 хвилин. Рулетики запікаються і покриються апетитною скоринкою. Аромат не передати словами!

Це дуже смачно, дуже просто і завжди виграшно! Подайте таку незвичайну страву ресторанного рівня на будь-яке свято. Впевнені, що рідні та близькі високо оцінять ваші старання!

Джерело