Часто під час варіння яєць одне або кілька лопаються. У результаті частина білка випливає зі шкаралупи, а яйце втрачає привабливий вигляд, інформує Ukr.Media.
Але іноді просто необхідно, щоб усі яйця залишилися цілими. Особливо, якщо ви плануєте їх пофарбувати або використовувати як прикрасу.
Деякі господині в таких випадках вдаються до різних методів. Наприклад, додають у воду оцет, соду або велику кількість солі. Але є більш простий та економічний спосіб.
Для цього вам знадобляться кілька звичайних сірників. Якщо кинути в каструлю близько 5 сірників, яйця з великою ймовірністю зваряться цілими.
Обов'язково перед використанням запаліть і одразу загасіть сірники. Таким чином, у воду з яйцями не потрапить сірка.
Залиште відповідь