Будь-яка випічка після розігріву в мікрохвильовій печі неминуче втрачає свою м'якість і легкість, інформує Ukr.Media.
Однак існує спосіб уникнути таких неприємних наслідків.
Як зберегти випічку повітряною, такою, що тане в роті та неймовірно м'якою?
Існує доволі проста й універсальна хитрість мудрих господинь, яка підійде абсолютно кожній людині.
Візьміть на замітку
Помістіть у камеру мікрохвильової печі вашу випічку, а поруч поставте склянку з водою.
Простежте за тим, щоб води було не надто багато, інакше під час розігрівання рідина може виплеснутися назовні.
Далі просто виставте на мікрохвильовці звичайний режим розігрівання.
Волога, що випаровується зі склянки з водою, не дасть змоги випічці набути сухої та неїстівної скоринки.
Користуйтеся зазначеними рекомендаціями, і ваші пиріжки, булочки та піца не втратять свою м'якість навіть у разі частого розігрівання.
Залиште відповідь