Кожен кулінар знає, що посилити задоволення від страви можна не тільки методами приготування або вибором інгредієнтів. Існують і більш нетривіальні способи, які від цього не стають менш ефективними, інформує Ukr.Media.
Приміром, деякі гурмани радять будь-яку їжу вживати виключно з невеликих ємностей. У маленькому посуді, через особливості сприйняття нашим мозком, їжа видається більш вишуканою і смачною.
Те ж саме стосується ваги посуду і столових приборів. Що важча тарілка та важча виделка, якою ви користуєтеся, то їжа здається смачнішою.
Також важливо пам'ятати, що використовуючи в побуті невеликі тарілки, ми автоматично робимо собі більш маленькі порції їжі, що йде на користь нашій фігурі.
Залиште відповідь