Качани стануть ще м’якшими та смачнішими: несподіваний спосіб варіння кукурудзи

Якщо ви в результаті приготування кукурудзи хочете отримати не просто варені качани, а смачну ароматну страву з ніжним вершково-молочним присмаком, варто відмовитися від традиційного способу приготування, інформує Ukr.Media.

Секрет успіху — в одному досить незвичайному інгредієнті.

Так ось, щоб насолоджуватися надзвичайно смачною кукурудзою, у воду, в якій вона вариться, слід додати молоко.

Обидві рідини варто брати у рівному обсязі.

Як варіант — ви можете зовсім не використовувати воду, натомість відваривши кукурудзу в одному тільки молоці.

Крім цього, знадобиться ще два компоненти, що відповідають за кінцевий результат, а саме невелика кількість солі та шматочок вершкового масла.

Як стверджують господині, які на повну використовують даний метод приготування кукурудзи, вона виходить неймовірно смачною з відчутним молочно-вершковим післясмаком.

Є ще один спосіб приготування смачної кукурудзи: цього разу у власному соку. Для цього неочищені качани прямо в листі варто помістити в мікрохвильову піч і тримати їх там до повної готовності при максимальній потужності.

Джерело