Види м’яса, від яких дієтологи рекомендують відмовитися у спеку

Дієтологи радять відмовитися від важкої їжі в спекотні дні для збереження гарного самопочуття, інформує Ukr.Media.

Фахівці наголосили, що йдеться про їжу з великим вмістом білків і жирів, яку складно перетравлювати організму.

Наприклад, про свинину, баранину та яловичину.

Вони важко перетравлюються, виділяють велику кількість енергії, і людині буде жарко, сказали медики.

Експерти підкреслили, що особливо не рекомендується вживати ці види м'яса в смаженому вигляді в сукупності з важким гарніром, у якому високий вміст вуглеводів.

У дуже теплі дні варто переглянути свій раціон і замінити яловичину, баранину і свинину м'ясом курки або риби.

Також дуже корисні в таку погоду білки, які організм отримуватиме з молочних і кисломолочних продуктів.

Джерело