Як приготувати смачний та соковитий фарш для пельменів

Але готуючи фарш для пельменів, господині роблять одну помилку, через що домашні пельмені, що повинні бути соковитими, мало чим відрізняються від магазинних, інформує Ukr.Media.

Розповімо, що не так з фаршем для пельменів.

Як приготувати пельменний фарш, щоб був соковитим

Можна додати ріпчасту цибулю, але, щоб не зіпсувати пельмені під час зберігання, цибулю потрібно зварити в молоці. Свіжу цибулю додають тільки в той фарш, який не буде довго зберігатися в сирому вигляді.

Щоб фарш вийшов соковитим, можна додати овочеве пюре. Його готують з тертої білокачанної капусти, кабачків або картоплі.

Велика кількість свіжої зелені, тим більше кропу, може перебити смак м'яса.

З рідких добавок м'ясний фарш вдало поєднується з вершками, молоком, водою і крижаною крихтою.

Єдині спеції, які ніколи не шкодили пельменному фаршу, — це сіль і чорний перець.

Що не так з фаршем

У готових пельменях фарш повинен бути соковитим, розсипчастим. Ця особливість відрізняє магазинні пельмені від домашніх. У першому випадку фарш часто схожий на щільний клубок.

Те ж саме може статися і з домашніми пельменями, якщо подрібнити м'ясо дуже дрібно. Тому, пропускаючи м'ясо через м'ясорубку, не потрібно ставити дрібну решітку.

Існують рецепти пельменів, в яких начинку готують з рубленого м'яса. Кажуть, що у таких пельменів смак по-справжньому оригінальний!

Джерело