Цей гуляш любили і поважали ще наші бабусі, але і сьогодні він не втрачає популярності. А наскільки смачне поєднання гуляшу з картоплею (пюре) — не відірватися!
Інгредієнти:
- 1 кг телятини;
- 1 цибулина;
- 1 морква;
- 0,5 ч. л. цукру;
- 1 ч. л. солі;
- чорний перець за смаком;
- 3 ст. л. томатної пасти;
- гаряча вода;
- 3 ст. л. борошна;
- олія для обсмажування.
Приготування:
На сковороду налийте достатню кількість рослинної олії. Помістіть сюди телятину, порізану великими шматочками. Обсмажуйте до рум'яної скоринки. Потім додайте цибулю, пасеруйте близько 3 хвилин, інформує Ukr.Media.
Слідом відправте натерту моркву, пасеруйте ще пару хвилин.
Додайте 3 ст.л. томатної пасти, сіль, цукор, чорний перець, перемішайте. Влийте гарячу воду, щоб вона повністю покривала м'ясо, накрийте кришкою і томіть на повільному вогні 1 годину.
В кінці за 15 хвилин до готовності 3 ст.л. борошна розведіть водою (борошно можна попередньо прожарити на сухій сковороді, щоб воно придбало горіховий аромат.
Перелийте до м'яса. Готуйте під кришкою ще 15 хвилин.
Подавайте гуляш до пюре, відвареної картоплі, рису, гречки та інших гарнірів. Це дуже смачно — як з дитинства!
Залиште відповідь