Які компоненти додати до смаженої картоплі, щоб смак страви став вишуканим

Смажена картопля сама по собі є стравою, гідною уваги і захоплення, проте смакові якості завжди можна поліпшити, інформує Ukr.Media.

З цією метою до складу рецепта вводяться незвичайні компоненти, які здатні перетворити звичну страву.

На яких варіантах варто зупинити свій вибір

Часник

Багато господинь замислювалися про те, щоб ввести в страву цей ароматний компонент, але з цим можуть виникнути складності. Якщо додавати подрібнений часник, то він просто може підгоріти, погіршивши смакові якості картоплі.

З цієї причини є більш оригінальний метод введення часнику.

Коли до повної готовності залишиться не більше семи хвилин, необхідно додати кілька очищених часточок часнику. При подачі інгредієнт можна прибрати.

В результаті смажена картопля стане ще більш ароматною і апетитною.

Куркума

Багато хто любить цю пряність за її корисні властивості: вважається, що куркума запобігає старінню і захищає від онкології.

Однак не варто забувати про те, що спеція також здатна забарвити картоплю в приємний золотистий відтінок.

В результаті страва стає більш смачною і апетитною.

Джерело